Vyhledávání


Kontakt

FanClub SHK Hodonín

E-mail: hfcdrtici@seznam.cz

Návštěvnost stránek

TOPlist

Nerudovské - Kam s ním?

21.04.2011 13:56

 

Při rozjezdu nových stránek bychom Vás rádi poprosili o zapojení se do jedné, docela důležité ankety. Zajisté jste zaregistrovali, že už loni v létě proběhly pokusy o přesunutí kotle. Tenkrát se, i díky tomu, že se to neřešilo na plno, zapojilo jen minimum lidí a celá věc šla do vytracena. Že by se ale mělo s kotlem něco udělat zní z úst snad všech.

Před pár dny proběhla schůzka FanClubu i za účasti předsedkyně klubu paní Gajošové, se kterou jsme probírali možnosti přesunu kotle na jiné místo. Všichni jsme se shodli na tom, že hostující fanoušci mají na našem stadionu nejlepší místo.

Proto jsme se rozhodli, že během přípravných zápasů zkusíme pozvat všechny Ty, kteří chtějí fandit a do stávajícího kotle ze všech možných důvodů nechtěli přijít a při přátelácích vyzkoušíme domácí kotel vedle domácí střídačky.

Důvodů pro přesun je hned několik, ale za všechny vzpomeňme jen ty nejzákladnější a to je jednoznačně lepší akustika než na stávajícím místě a také nesrovnatelně větší možnost organizování a řízení samotného kotle.

Vás, kterým není atmosféra na zápasech Drtičů lhostejná, proto prosíme, abyste nám odpověděli na anketu, kterou najdete níže a pokud budete mít k tomuto tématu co říci, napište nám na naše forum. Děkujeme.