Vyhledávání


Kontakt

FanClub SHK Hodonín

E-mail: hfcdrtici@seznam.cz

Návštěvnost stránek

TOPlist

REPORT: Příprava #1: ŠHK 37 Piešťany - SHK Hodonín 3:1

15.08.2011 13:47

 

Úvodní přípravné utkání na novou sezonu odehráli hodonínští Drtiči v 80 km vzdálených Piešťanech. Vzdálenost ani doba dovolených a dokonce ani po dlouhé době opravdu pěkné počasí, neodradilo asi 20 fanoušků oranžovo-modrých od cesty k zahajovacímu zápasu sezony.

Domácí kotel zel prázdnotou, asi hlavně proto, že byl celý sektor uzavřen, ale tribuna nad trestnými lavicemi byla zaplněna celkem solidně. Na stadion v Piešťanech přišlo podle oficiálního údaje 525 diváků. Vzhledem k tomu, že se neplatilo vstupné, byl tento údaj jen tipem od oka. Každopádně asi dvacítka věrných fans Drtičů o sobě dávala od začátku zápasu hlasitě vědět.

Hlasitost ani četnost pokřiků Drtičů nebyla ani zdaleka taková, jako při mistrovských utkáních, přesto měli nad domácími jasně navrch. Občasné zatleskání, tři výkřiky "joooo" při gólových trefách domácích a jedno upištěné dítko, které si v doprovodu rodičů na poslední část hry stouplo přímo nad skupinku hodonínských a snažilo se svou vysokou pištivou fistulí marně a naivně strhnout k fandění zbytek "domorodců"...

I když Drtiči prohráli, nechyběla pozápasová děkovačka ve stoje a pak už jen poklidný odjezd k domovům.

-h-